Порошенко домовився з білорусами про лізинг для українських с/г-виробників

Петро Порошенко провів зустріч з Першим заступником промислової політики Республіки Білорусь Іваном Демидовичем та керівниками промислових підприємств Республіки Білорусь. Пр це УНН повідомили у прес-службі політика.

В ході зустрічі досягнуто домовленість про вирішення питання надання у лізинг українським виробникам сільськогосподарської техніки українсько-білоруського виробництва з метою стимулювання розвитку промислової галузі та полегшення доступу до виробничих ресурсів українських аграріїв.

За підсумками зустрічі з білоруською стороною, Петро Порошенко виніс на розгляд сьогоднішнього засідання Кабінету Міністрів України питання про затвердження переліків продукції, що будуть постачатись в Україну та Білорусь в рамках коопераційних відносин у 2012 році у відповідності до Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Білорусь щодо виробничої та науково-технічної кооперації. Кабінет Міністрів України на своєму засіданні розглянув та затвердив відповідні нормативні акти, якими вносяться зміни до вищезгаданої Угоди.