Літня пропозиція від Porsche Finance Group: 0% * на купівлю автомобіля своєї мрії

Porsche Finance Group продовжила термін дії акційної пропозиції – 0% на купівлю автомобіля своєї мрії – а також розширила перелік акційних моделей. Тепер надвигідні умови фінансування від 0%* річних поширюються на моделі автомобілів Volkswagen Tiguan, Volkswagen Golf, Volkswagen Passat і Volkswagen Jetta, а також комерційні автомобілі Volkswagen Transporter Kombi, Volkswagen Transporter Kasten, Volkswagen Crafter і Volkswagen Caddy Maxi Kasten. Акційна пропозиція діятиме до кінця літа – по 31 серпня 2012 року включно.

«Нульова відсоткова ставка – це найкраща можливість для наших клієнтів придбати автомобіль, про який вони мріють, а також прекрасний шанс для розвитку бізнесу – говорить глава правління Porsche Finance Group Йозеф Граф. – Знаючи про великі потреби наших клієнтів, ми продовжили термін дії акції ще на три місяці та доповнили перелік акційних моделей Volkswagen новими автомобілями, в тому числі й комерційними. Тепер кожен клієнт Porsche Finance Group має можливість обрати модель собі до душі й купити його в лізинг або кредит на найвигідніших умовах».

Фінансування під 0%* річних отримують клієнти лізингу або кредитування від Porsche Finance Group за умови підписання договору терміном на 12 місяців і авансового внеску в розмірі від 50% і вище. При цьому покупець звільняється від оплати адміністративної комісії строком на 1 рік. У разі підписання договору на більш тривалий термін та з іншим розміром авансового платежу річна ставка змінюватиметься відповідно. Наприклад, при авансовому внеску 40% від вартості автомобіля й за умови фінансування строком на 1 рік, плаваюча ставка в доларах США складатиме 2%, строком на 2 роки – 6%, на 3 роки – 7%, на 4 – 8% і на 5 років – 8,5% (з виплатою в гривнях за комерційним курсом)

Окрім спеціальної пропозиції, клієнтам Porsche Finance Group також доступні стандартні умови фінансування в лізинг або кредит зі ставками від 9,9%** і сплатою авансового платежу від 15%. При цьому рішення про надання фінансування приймається в рекордно стислі терміни – від 1 до

3 днів. Умови покупки також залишаються максимально прозорими: ніяких додаткових комісій чи прихованих платежів. Всі послуги клієнти Porsche Finance Group отримують з одних рук – всі процеси, пов’язані з автомобілем, контролює один менеджер.

*Мається на увазі фінансування від 0,01% річних

**Без урахування комісій, витрат на страхування та зборів до Пенсійного Фонду України
 
Додаткову інформацію та конкретні пропозиції щодо умов фінансування Ви можете отримати у дилерів Volkswagen, Audi та Porsche на всій території України або в Інтернеті www.porscheleasing.com.ua.

Фінансова Група Порше представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна» і «Порше Мобіліті». Вони перебувають у власності австрійського «Порше Банку», який в свою чергу відноситься до «Порше Холдингу», холдинг є частиною концерну Volkswagen. В Україні компанії Porsche Finance Group надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб і є лідерами ринку фінансування автомобілів.