КАСКО в подарунок від Porsche Finance Group

У новому 2012 Porsche Finance Group приготувала для своїх клієнтів приємні сюрпризи та вигідні пропозиції. Вже з 9 січня при купівлі автомобіля Audi в лізинг або кредит від Porsche Finance Group клієнт отримує «КАСКО в подарунок *» строком на один рік, а також добровільне страхування цивільної відповідальності на суму 100 000 гривень * та страхування кожного пасажира на суму 20 тисяч гривень *.

 «Для клієнтів, які купують автомобілі Audi з фінансуванням від Porsche Finance Group, важлива стабільність і впевненість у всьому, – говорить глава правління Porsche Finance Group Йозеф Граф. – Наша акційна пропозиція допоможе їм бути ще більш впевненими на дорозі і відчувати себе захищеними в будь-якій дорожній ситуації».

 Акція триватиме до 31 березня 2012 року, проте всім, хто бажає скористатися унікальною пропозицією компанії, радимо зробити це якомога швидше – кількість акційних автомобілів обмежена.

 Страховим партнером ініціативи від Porsche Finance Group виступає компанія «UNIQA», яка є одним з лідерів вітчизняного ринку страхування автомобілів і має бездоганну репутацію.

Крім страхових переваг акції, клієнти Porsche Finance Group отримують можливість скористатися унікальними пропозиціями щодо фінансування. Це максимально вигідні умови покупки автомобілів в лізинг або кредит, прозорість при формуванні процентної ставки, відсутність прихованих комісій і додаткових витрат на страхування життя, а також надання усіх послуг   з   одних рук.

 Додаткову інформацію та конкретні пропозиції щодо умов фінансування Ви можете отримати у дилерів Volkswagen, Audi та Porsche по всій території України або в Інтернеті www.porscheleasing.com.ua.

Фінансова Група Порше представлена в Україні компаніями «Порше Лізинг Україна» і «Порше Мобіліті». Вони є власністю австрійського «Порше Банку», який в свою чергу відноситься до «Порше Холдингу», холдинг є частиною концерну Volkswagen. В Україні компанії Porsche Finance Group надають послуги фінансового, оперативного лізингу та кредитування автомобілів Volkswagen, Audi і Porsche як для юридичних, так і для фізичних осіб і є лідерами ринку фінансування автомобілів.