Вийшов останній у цьому році випуск Leasing Life

Провідне європейське видання з лізингу та інформаційний партнер Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців» журнал «Leasing Life» випустив грудневий номер.

Головною темою випуску стала  конференція Leasing Life European Conference 2011, яка пройшла у Мюнхені 3 листопада.

Захід уже назвали найвдалішим серед усіх, що до цього часу організовував Leasing Life.

У рамках заходу відбулася церемонія нагородження «лізинговим Оскаром», так називають щорічну нагороду Leasing Life Award, яку вручають найкращим компаніям та особистостям лізингової індустрії в декількох номінаціях.

Значна увага в номері приділена традиційній темі боротьби із шахрайством. Про нову стратегію «Спільна боротьба з шахрайством» розповідає Дакша Містрі, технічний директор юридичної компанії DWF.

Декілька статей номеру присвячені лізинговій індустрії Німеччини, Великобританії та США.

Не оминули журналісти своєю увагою і статистичні результати ринку лізингу Європи за третій квартал 2011 року, який у цьому звітному періоді показав зниження темпів зростання.

 Повний звіт щодо результатів третьго кварталу ви можете знайти тут.

 

Прес-служба Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»:
Тел./факс: +38 044 521 97 26
Моб.тел.: +38 050 410 42 34
www.leasing.org.ua

 Для довідки:

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  європейської Федерації, до складу якої входять національні лізингові асоціації  33 країн.

 Українське об’єднання лізингодавців – Голос лізингу та автопрокату.