Асоціація Українське об’єднання лізингодавців» і журнал «Український Туризм» разом будуть досліджувати ринок автопрокату

Асоціація  Українське об’єднання лізингодавців» і журнал «Український Туризм» разом будуть досліджувати ринок автопрокату

   21 червня. Київ. Підписано  Меморандум про співробітництво між Асоціацією «Українське об’єднання лізингодавців» і журналом «Український Туризм». Головною метою документа є об’єднання і координація спільних зусиль щодо системного аналізу та інформування в галузі автопрокату.

     Співпраця Асоціації та видання спрямована на  удосконалення ринку автопрокату в Україні, його цивілізованості, прозорості й безпечності. Планується спільне  вивчення, аналіз та прогнозування стану  прокатних послуг, створення   єдиного  статистичного звіту ринку автопрокату.

      Автопрокатний ринок  України наразі ніким не досліджується, хоча в Європі  – це загальноприйнята практика. Тому з кожним днем невпинно зростає  потреба в достовірних даних, що відображають поточний стан ринку, основних гравців та перспективи розвитку. Громадяни зможуть більше дізнатися про компанії, що займаються автопрокатом, визначити тих, чиїми послугами хотіли би скористатися. Компанії, у свою чергу, зможуть визначити свою конкурентоспроможність на ринку, своїх основних конкурентів та окреслити напрямки розвитку. Особливо актуальними такі дослідження та інформування населення видаються напередодні чемпіонату світу  з футболу 2011 року.

     Тому і завдання, які ставлять перед собою Асоціація та журнал, спрямовані на забезпечення широкого загалу достовірною інформацією про ринок автопрокату України, що, непевне, дасть йому новий поштовх для розвитку.

 

Прес-служба Асоціації «Українське об’єднання лізингодавців»:

тел.: +38 050 410 42 34

www.leasing.org.ua

Для довідки:

Асоціація «Українське об’єднання лізингодавців» зареєстрована у 2005 році. Це  єдина організація в Україні, яка об’єднує юридичних осіб у сфері лізингу з метою захисту їх інтересів та  репрезентує  понад 80% лізингового ринку. Об’єднання є дійсним членом LEASEUROPE –  Європейської федерації, до складу якої входять 45 національних лізингових асоціацій із 33 країн.